Félbeszakadt meccsén is hengerelt a listavezető Váchartyán

Szombaton az alsóházba tartozó (kieső) pozícióban lévő Szobi SC-t fogadta a listavezető Váchartyán a Pest megyei harmadosztályú felnőtt labdarúgó bajnokság 24. fordulójában. Bár a vendégek technikai és mezőny játékosbeli problémái miatt a mérkőzés a 70. perc tájékán félbeszakadt.

A Váchartyáni sportpályán Bíber János játékvezető sípszavára indult a találkozó úgy, hogy a vendégek csak tíz játékossal (9 mezőny és kapus) tudták pályára lépni. Tartalékok nélkül. Ez már meg is adta az alaphangját a meccsnek, hiszen az első félidőben magabiztosan és
mezőnyfölényben is futballoztak, Honti Bence, Krasnyánszki Martin és Plachi Dávid volt eredményes. (3-0)

A másodikban sem változott a meccs képe, a 70. percig még Honti duplázott, Plachi andrás is betalált. Azonban ekkor a találkozó félbeszakadt, mert az ellenfél több sérülés miatt nem tudott a megfelelő létszámban jelen lenni a pályán. Ezért Bíber János játékvezető lefújta az összecsapást.

A Váchartyán KSE közösségi oldalának beszámolója szerint a mérkőzés a meccs 70. perce körül félbeszakadt, mivel az ellenfél csapata a sorozatos sérülések miatt nem tudta elegendő létszámmal folytatni a játékot. Ezzel a Váchartyán továbbra is vezeti a bajnokságot három ponttal a második helyezett Csomádi SK előtt úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a hartyániak. Krasnyánszki Martin pedig 32 góljával vezeti a góllövőlistát is.

Váchartyán KSE-Szobi SC 5-0-s vezetésnél a 70. percben félbeszakadt.

Fotó: Váchartyán KSE

Hozzászólás
Előző cikkA magyar művész válogatottat látta vendégül a sződi futballcsapat
Következő cikkElhunyt Penc polgármestere