A magyar művész válogatottat látta vendégül a sződi futballcsapat

Szombaton családi napot tartottak Sződ településen a Faluházban és a községi sportpályán. Az egész napos, változatos közösségi programok mellett jótékonysági meccset játszott egymással a vendéglátó FC Sződ és a Magyar Művész Válogatott. A barátságos, karitatív mérkőzés a helyi óvoda érdekében jött létre.

Az FC Sződ hivatalos közösségi oldalán megjelent beszámoló a családi napról. A délelőtt folyamán gyerekprogramok voltak és kutyás bemutató. A jótékonysági mérkőzésre 14 órától került sor a hazaiak Pest megyei negyed osztályban szereplő együttese ellen.

Az eseményről a Magyar Művész Válogatott közösségi oldala is beszámolt. Elmondták, hogy örömmel tettek eleget az FC Sződ csapata meghívásának, és szívesen jöttek a Családi Napra, Sződre. Nagyon örültek a barátságos mérkőzésre szóló meghívásnak, amivel így segíthették a helyi óvoda finanszírozását.

Mint, minden vidéki fellépésen, most is szép számú közönség előtt futballozhattak nagyon jó hangulatban. Megköszönték minden kilátogató nézőnek, hogy ezzel is segítették az óvodás gyerekeket.

Az FC Sződ is kiemelte, hogy a rendezvény bevételével a Csupafül Közalapítványt, az óvodás gyermekek mindennapjainak szebbé tételt támogatták.

Hozzászólás
Előző cikkAdj vért és mentsd meg három ember életét
Következő cikkFélbeszakadt meccsén is hengerelt a listavezető Váchartyán