Fél tucatot gurított a listavezető Váchartyán a majálison

Az ünnepnapon lejátszott fordulóban győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját a Pest megyei III. osztály Északi csoportjában a Váchartyán KSE. A 22. fordulóban 6-1-es különbséggel győzte le a Mogyoród FC II. együttesét a bajnokságban. A góllövőlista éllovasa, Krasnyánszki Martin triplázott a találkozón.

Tamás Attila játékvezető sípszavára indult útjára a labda a Váchartyáni sporttelepen 16 óra 30 perctől. Már nagyon hamar, a 3. percben vezetést szerzett a listavezető, Plachi András volt eredményes. A kezdéstől fölényben játszottak a vendéglátók, és a szünetig mér kétszer betaláltak Krasnyánszki Martin és Drozgyik Norbert révén. (3-0)

A fordulást követően Helembai Tamás révén szépített a mogyoródi gárda, de közelebb férkőzni nem nagyon sikerült. (3-1) Ugyanis a Váchartyán újabb gólokat szerzett, Plachi duplázott, Krasnyánszki Martin pedig triplázott a hajrában és ezzel beállított a 6-1-es végeredményt a váchartyániak javára.

A Váchartyán KSE ezzel a sikerrel már 57 szerzett ponttal és hat egység előnnyel vezet a második pozícióban lévő Csomádi SK előtt a tabellán. Krasnyánszki Martin pedig 29 találattal továbbra is a góllövőlista vezetője.

Váchartyán KSE- Mogyoród FC II. 6-1

Fotó: Váchartyán KSE

Hozzászólás
Előző cikkA Börzsöny Ring lesz a Ring Sorozat záró eseménye
Következő cikkBudaörsről hozta el a pontokat a Váci NKSE a bajnokságban