Az ESMTK elleni döntetlennel vált biztossá a Vác FC harmadosztályú tagsága

Utolsó hazai bajnokiján biztosította be a helyét a harmadosztályban a Vác FC labdarúgó csapata. Az ESMTK ellen elért gólnélküli döntetlennel eldőlt, hogy Csank János gárdája az utolsó forduló eredményétől függetlenül nem eshet ki az NB III Közép-csoportjából.

Nagyon alacsony színvonalú mérkőzést hozott a Vác FC és az ESMTK összecsapása. A jó színvonal mellett a küzdelem is némileg elmaradt, amit Papp Ádám játékvezető által a 92. percben kiosztott egyetlen sárga lapos figyelmeztetés is mutatott. De ez azért a meccs sportszerű jellegét is erősítette.

Ezek mellett a mérkőzés alatt a kapuk is alig forogtak veszélyben, kevés helyzetet láthattak a kilátogató nézők. Mindkét oldalon öt-öt csere is kihasználásra került, a játék képe alapján mindkét együttesnek megfelelt a pontosztozkodás.

A Vác a 16. helyen zárja a bajnokságot az utolsó forduló eredményétől függetlenül a húszcsapatos mezőnyben.  Május utolsó vasárnapján 17 órától a váciak a sereghajtó Gerjen otthonába látogat a Duna-parti együttes.

Vác FC-ESMTK 0-0

Hozzászólás
Előző cikkDiákolimpiai bajnok lett a váci diák
Következő cikkGödön botlott a listavezető Váchartyán a bajnokságban