Gödön botlott a listavezető Váchartyán a bajnokságban

A dobogóra pályázó Gödi SE II. otthonában szenvedett 3-1-es vereséget a listavezető Váchartyán KSE a Pest megyei harmadosztályú bajnokság Északi-csoportjának utolsó előtti fordulójában. A gólkirály jelöltek csatáját is hozta az összecsapás.

A 25. fordulóból rendezték meg Göd és a Váchartyán mérkőzését a Gödi SE sporttelepén 17 órától Resch Norbert játékvezető bíráskodása mellett.

Az első félidőben egy jó színvonalú küzdelmes mérkőzésen Martin-Gál Miklósnak a 35. percben büntetőből szerzett találatával vezetett a vendéglátó együttes. Az elsőben csak egyetlen sárga lapos figyelmeztetést osztott ki a játékvezető a hazai csapatban szerepelő Kádár Andrásnak (1-0)

A második félidő derekán duplázta előnyét a hazai csapat, Szabó Bálint Gábor is büntetőből volt eredményes a 73. minutumban. Nem sokkal később pedig már duplázott is előbbi, a 80. percben is betalált, ezzel gyakorlatilag eldöntve a meccset. Bár a listavezető váciak Krasnyánszki Martin révén szépítettek-ugyancsak büntetőből-de közelebb férkőzni nem tudtak asz összecsapáson.

Érdekesség, hogy a góllövőlista két éllovasa találkozott a meccsen, hiszen Krasnyánszki Martin és Szabó Bálint Gábor is egyaránt 33 szerzett találattal állnak a góllövő lista tetején. Ezen a meccsen a Gödi gólvágó nyerte a külön csatát 2-1 arányban. Izgalmas lesz a csata a címért a záró fordulóban.

A bajnokságot a Váchartyán vezeti három egységgel a Csomádi SK előtt. Ezt követően fordulnak majd a csapatok az utolsó fordulóra.

Gödi SE II-Váchartyán KSE 3-1

Hozzászólás
Előző cikkAz ESMTK elleni döntetlennel vált biztossá a Vác FC harmadosztályú tagsága
Következő cikkMásodik lett a verőcei diák a kajak-kenu Maraton Magyar Bajnokságon