A listavezető Fót otthonában maradt alul a nehézségekkel küzdő Őrbottyán

Vasárnap délután fokozott érdeklődés mellett lépett pályára a bajnokságot vezető Fót SE I. otthonában az Őrbottyán KSE a Pest megyei negyed osztály Közép-csoportjának 18. fordulójában. Már az első félidőben komoly előnyre tett szert a listavezető fóti gárda, amelyet a szünet után még növelni is tudtak a hetek óta létszámhiánnyal küzdő őrbottyániakkal szemben és 8-3-as különbséggel nyerték meg az összecsapást. Apró szépségtapasz, hogy a vesztes csapatban Kiss Roland triplázni tudott.

Habos Gábor játékvezető sípszavára kezdődött a találkozó a fóti Balogh Sándor sportközpontban 16 órakor, és az azt követő első félórában kiegyenlített összecsapást láthattunk. A 28. percben Takács Attila révén szerezte meg a vezetést a Fót, amelyre egy percen belül Kiss Roland válaszolni tudott, egyenlített az Őrbottyán. (1-1)

Ettől kezdve azonban elhúzott a vendéglátó együttes az Őrbottyántól, és még három alkalommal is beköszönt a szünetig, Boros, Helembai és Farkas volt eredményes. (4-1)

A második félidő elején gyorsan betaláltak a hazaiak Bódizs révén, erre a 60. minutumban válaszolni tudott Kiss Roland. (5-2) Kiss Norbert a hazaiak játékos-edzője csak három helyen tudott változtatni, azt meg is tette, de a listavezető fölényére ez sem jelentett gyógyírt. Helembai duplázott, őrbottyáni oldalon Kiss Roland triplázott, így 8-3-as különbségű végeredmény alakult ki a Fót javára, megérdemelten nyerték meg a meccset a megyei negyed osztályban.

A listavezető Fót SE I. értelemszerűen a felsőházban, az őrbottyániak az alsóházban folytathatják a bajnokságot ettől kezdve. Az Őrbottyán KSE a nyolcadik pozícióban végzett az alapszakaszban.

Kiss Norbert, a vendégek játékos-edzője az elmúlt időszak állománybeli gondjait is kiemelte a meccset követő nyilatkozatában:

„Gratulálok a KSE játékosainak! További sok sikert a Fót SE csapatnak. Bajnokságunk utolsó mérkőzését játszottuk a mai napon, amelyet vereséggel zártunk a bajnok esélyes csapat ellen. Nehéz időket él meg a kis csapatunk, ebben az évben a hirtelen létszám csökkenésnek eredménye, hogy így végeztünk a bajnokságban. Több játékosunk visszalépett a „nagypályás” bajnokságtól szezon közben. Nyáron újra szeretnénk éleszteni a focit Bottyánban ,szeretnénk újabb játékosokat hozni és építeni elölről az egészet. Köszönjük a szurkolóinknak, akik mellettünk álltak ebben a nehéz időszakban. Jövő héttől indul az alsó házi rájátszás, ahol még van esély jobb helyezést elérni. Új reményekkel vágunk neki!”

Fót SE I – Őrbottyán KSE 8-3

Hozzászólás
Előző cikkNyolcat számolt a listavezető Váchartyán a Szigetgyöngyére
Következő cikkVillanyoszlopnak ütközött egy műtrágyát szállító traktor Vácdukán