Nyolcat számolt a listavezető Váchartyán a Szigetgyöngyére

Továbbra is magabiztosan vezeti a Pest megyei III. osztályú felnőtt bajnokság Északi-csoportját a Váchartyán KSE, amely szombaton már az első félidőben ötgólos előnyt szerzett a középmezőnybe tartózó Szigetgyöngye ellen. Végül kiütéssel, a négy gólt szerző Krasnyánszki Martin vezérletével (!) 8-1-es különbséggel tartotta otthon a három pontot a 20. fordulóban.

Jakab Máté Attila sípszavára, 16 órakor indult útjára a labda a Váchartyáni sportpályán. Alig telt el szűk tíz perc, de a góllövőlista éllovasa, Krasnyánszki Martin szerezte meg a vezető gólt, a 9. minutumban a hazaiaknak. Nagy lendülettel kezdtek a hartyániak és ez eredményességben is megmutatkozott. Plachi András hét perc alatt duplázni tudott, a 23. minutumban már három volt a vendéglátók előnye. (0-3) A játékrész hajrájában Krasnyánszki újra betalált, így öt gól előnnyel mehetett pihenőre a Váchartyán. Sajnos a vendégek bánatára, egyik játékosuk, Gligor Szilárd azonnali piros lappal a kiállítás sorsára jutott, ez is tetézte a vendégek nem kis gondjait.

A fordulást követően sem változott a meccs képe, a hazaiak emberhátrányban voltak kénytelenek folytatni a küzdelmet a brillírozó Váchartyán ellen. A Szigetgyöngye egyetlen tartalék játékossal érkezett a találkozóra, Ágostont a 60. percben vetette be a vendégek mestere, Takács Sándor.

A hajrában aztán az elfáradt Szigetgyöngyét felőrölte a Váchartyán és még három találatot szerezve nyerte meg kiütéssel az összecsapást. Krasnyánszki Martin négy, Plachi András kettő, Lovas Ádám és Lassú Roland egy-egy alkalommal volt eredményes, Tánczos Tibor révén szépítő gólra azért futotta a vendégek erejéből.

A Váchartyán továbbra is magabiztosan vezeti a megyei harmadosztályt a Pest megye Északi-csoportjában, Krasnyánszki Martin 28 gólos a bajnokságban.

Váchartyán KSE – Szigetgyöngye 8-1

Főképen Krasnyánszki Martin. Fotó: Váchartyán KSE Facebook oldala

Hozzászólás
Előző cikkErdő Péter: Bármilyen magas tornyot épített is az ember, az eget nem tudta elérni
Következő cikkA listavezető Fót otthonában maradt alul a nehézségekkel küzdő Őrbottyán