Kisalagon pont nélkül maradt az Őrbottyán

Az első félidőben szerzett előnyének is köszönhetően győzött a házigazda Kisalag SC a vendég Őrbottyán KSE ellen a hétvégén a Pest megyei IV. osztályú felnőtt bajnokság Közép csoportjának 16. fordulójában. A hazaiak 4-2-es különbséggel győztek és megerősítették helyüket a dobogó mögött.

Kamal Norbert sípszavára kezdődött a találkozó a kisalagi sportpályán 16 órakor vasárnap délután. A kiegyenlített első negyedórát követően nem sokkal Buzsik István révén a hazai gárda. Ezt követte Dobos Szabolcs és Orosz Gergely góljai, ezzel fölényes, három gólos előnnyel mehetett a Kisalag a szünetre. Az Őrbottyánnak jól jöhetett a pihenő a hidegzuhanynak számító első játékrész után. (3-0)

A fordulást követően sokkal elszántabb vendég gárda lépett a gyepre és ennek húsz percet követően meg is lett az eredménye, hiszen a hazaiak motivált játékos-edzőjének, Kiss Norbertnek góljával a 71. minutumban szépített az Őrbottyán. (3-1)

Kiss Roland révén még egy gólt szereztek a vendégek, de közelebb zárkózni nem tudtak, és vereséggel zárták a kisalagi túrát a bajnokságban. (4-2)

A Kisalag ezzel a negyedik, az Őrbottyán pedig nyolcadik helyen áll a Közép-csoportban. Kiss Norbert, az Őrbottyán KSE edzője sportszerűen gratulált az ellenfélnek a győzelemhez.

Kisalag SC-Őrbottyán KSE 4-2

Hozzászólás
Előző cikkNémeth Zsuzsa festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás Szobon
Következő cikkGyőzelmével dobogóra lépett a Vác-Deákvár SE II. a negyedosztályban