Győzelmével dobogóra lépett a Vác-Deákvár SE II. a negyedosztályban

Az első játékrészben szerzett két találata elég volt ahhoz, hogy a hazai környezetben szereplő Vác-Deákvár SE II. együttese legyőzze a vendég Acsa SK-t a Pest megyei IV. osztályú felnőtt bajnokság Északi csoportjának 16. fordulójában. Bár a vendégek szépítettek, pont nélkül maradtak a dobogóra lépő váciak ellen.

Zelman Pál sípszavára kezdődött a meccs Vácon 16 órakor, a deákváriak második számú együttese lépett a játéktérre. Nagyon korán vezetést szereztek a vendéglátók, Uracs Pál talált be az 5. percben. (1-0) Az első félidőben nagyon sportszerű küzdelem folyt a pályán, egyetlen figyelmeztetést sem kellett kiosztania a játékvezetőnek. A 35. minutumban aztán megduplázta előnyét a váci brigád, Kalácska Bálint volt eredményes. Ezzel kétgólos előnnyel mehetett szünetre a Vác-Deákvár. (2-0)

A fordulást követően magabiztosan őrizte előnyét a hazai csapat, és több változtatást is végrehajtottak, hatot is cserélt Steidl Ákos technikai vezető által irányított együttes. Bár a 60. percben Czeba Dániel révén szépített az Acsa, egyenlítenie nem sikerült, ezzel a Vác-Deákvár SE II. győzött a bajnokin. (2-1)

Az acsaiak a hetedik helyen állnak a tabellán, a Vác-Deákvár SE II, pedig a dobogó alsó fokán várja a bajnokság folytatását.

Vác-Deákvár SE II- Acsa SK 2-1

Hozzászólás
Előző cikkKisalagon pont nélkül maradt az Őrbottyán
Következő cikkTavaszi nagytakarítás lesz Vácdukán