VácOnline: A Don-kanyari tragédiát is humorosnak érzi Inotay házi nácija

„Humor Zsizsiktől” címen jelent meg az írás, mely viccet csinál abból a Don-kanyari tragédiából, mely során több tízezer honfitársunk esett el – írja a VácOnline. Majd folytatja: Fehér „Zsizsik” Zsolt perverz lapjában rendszeresen közölt pornográf, antiszemita és nőgyűlölő anyagokat, de akkor még szélsőjobboldaliként se érezte, hogy humoros bejegyzést nem lehet egy ilyen nemzeti tragédiával kapcsolatban papírra vetni. Mindeközben a baloldali összefogás jelöltje, Inotay Gergely továbbra is kiáll mellette.

Fehér „Zsizsik” Zsolt:

„Humor Zsizsiktől
– Mit mond a szovjet autóvezető-oktató a tanítványának, ha az nem veszi észre, hogy be kell kanyarodnia?
– ???
– Vigyázz, Don-kanyar!”

A váci közéleti oldal megjegyzi, hogy aki már belelapozott a Fehér Zsolt által szerkesztett ArboNyúz újságba, az tudja, hogy ez az ember egészen konkrétan nem normális. Ilyen sötét-, beteglelkű emberek irányítják Vác életét. Inotay Gergely ilyen emberek segítségével csinálja választási kampányát, ilyen támogatói vannak – írja cikkében a VácOnline.

A közéleti oldal kérdésekkel folytatja: Érthetetlen, hogy miért nem határolódik el Inotay egy ilyen perverz, náci, beteglelkű embertől, miért tűri maga körül? Meddig tűrik Fehér Zsolt jelenlétét? Több tízezer magyar család szerettei hunytak el a Don-kanyarban, az ország legnagyobb háborús vesztesége, amiről a váci nácinak csak egy ócska vicc jut eszébe. Megéri egy ilyen „Humor Zsizsiktől” bejegyzés?

Egy Váci Anonymus nevű oldal hozta nyilvánosságra a váci képviselő, Fehér Zsolt beteglelkű újságjait, ott cenzúra nélkül tekinthetik meg az erősebb idegzetűek a Jobbikos politikus perverz írásait. A fenti „vicc” az Arbonyúz 26. lapszámának második oldalán található.

Hozzászólás
Előző cikkSzombaton zárva lesz Acsán a hivatal
Következő cikkA fecskék megmentésén dolgozik a Zöld Dunakanyar Program