Új falubuszt kapott Nagybörzsöny

A Magyar Falu Program keretében új falubuszt szerezhetett be Nagybörzsöny önkormányzata. A nyolc fő befogadására alkalmas gépkocsi a polgármester szerint nagy előrelépést jelent a településnek.

Volt egy elképzelése az önkormányzatnak, hogy pályázatot ad be egy kisbuszra. Örömmel jelenetem be, hogy az elképzelésből valóság lett, mert megérkezett a 8 fő befogadására alkalmas gépkocsi – jelentette be közösségi oldalán Paulik Oszkár polgármester.

A település első embere lapunknak korábban azt nyilatkozta: a falubusz beszerzése nagy előrelépés volt a helyieknek, hiszen több olyan egyedül élő, akár idős él a faluban, aki nem tud kimozdulni otthonról és gondot jelent neki például egy mosógép beszerzése. Szeretnénk, ha Nagybörzsönyben senki sem érezné magát egyedül és tudná, hogy számíthat ránk – erre tökéletes eszköz a kisbusz. Ezek apróságnak tűnő dolgok, de a biztonságérzet miatt mégis rendkívül fontosak”

Hozzátette, hogy jelenleg falugondnoki pozícióba keresnek munkatársat, a pályázati felhívás az önkormányzat oldalán olvasható.

Hozzászólás
Előző cikkVáltozott a látogatási rend a váci kórházban
Következő cikkMagda a Szabó – kamaraszínházi előadást láthattak a verőceiek