Szemüveget a Trollfocinak, fél tucat dugó Vác-Deákvárott!

A felfokozott várakozásoknak eleget téve, folytatódott a Trollfoci mennyei megyei túrasorozata. A futballhakni-szezon a Dunakanyarban vette kezdetét, Vácon csapódtak be a srácok, a nagy múltnak örvendő focifellegvárba. A Vác-Deákvár SE II. pedig megadta a módját az üdvözlésnek, hatot vágtak a sereghajtó Letkésnek a napsütéses február végi vasárnapon a Pest megye IV.-ben.

Amíg a trollfocis srácok a legendás váci bajnokcsapatról nosztalgiáztak pálinkák és ural vodkák ölelésében a talponállók rengetegében, addig a vendéglátó deákváriak arra készültek, hogy otthon tartsák a bajnoki pontokat a Letkés ellen. A 2004-ben alakult deákvári együttes a dobogó árnyékában, a negyedik helyen várta az utolsó helyezett letkésiek elleni összecsapást.

Szikrázó napsütésben, jelentős lelátói érdeklődés mellett Fazekas Attila játékvezető sípszavára kezdődött kettőkor a mérkőzés. Szűk negyedórát kellett várni az első találatra, ekkor Aszódi Balázs Erik talált be hazai oldalon. A nyugodtan csordogáló találkozón jól látható fölényben futballozott a Vác-Deákvár, és a vezető gól szerzője a 33. percben duplázni tudott. A szünetre két gólos előnnyel mehettek a hazaiak. A félidőben a román kettő eredményeivel szórakoztatta a deákvári ultrákat a trollfocis brigád, közben mindenki nyugodtan kortyolhatott még egyet.

A fordulást követően továbbra is fölényben maradtak a vendéglátók, Berki Márk már a csapata harmadik találatát szerezte. Felborult a pálya, Aszódi triplázott, a hajrában pedig Kővári Gergő kétszer is beköszönt, a Vác Deákvár SE II. 6-0-ás győzelemmel indította a futballtavaszt.

A mérkőzést egyetlen sárga lap kiosztásával lehozta Fazekas játékvezető, végig magabiztosan, hibák nélkül dirigálta a sportszerű összecsapást. Ha neki nem is, a Trollfocisoknak szemüveget kérünk, mert a meccsen vendég művészekként fellépő brigád ismét elhagyott egyet. Becsületes korsó sörökért cserébe várják vissza az okulárét.

A mennyei megyei folytatódik, a Vác-Deákváriak pedig a következő hetekben a dobogóért szállnak harcba a bajnokságban.

Vác-Deákvár SE II-Letkés KSE 6-0

Hozzászólás
Előző cikk75 gyermekágyat adományozott Szokolya a háború során bajbajutottaknak
Következő cikkInotay legfontosabb célja közt a VácOnline elleni fellépés szerepel