Remek formában, négy forduló óta hibátlan a Vác-Deákvár SE

Már az első félidőben lőtt két góljával eldöntötte a Bagi TC ’96 elleni mérkőzést a Vác-Deákvár a Pest megyei II. osztályú felnőtt bajnokság Északi csoportjának 21. fordulójában. Bár a vendégek szépítettek a fordulást követően, ez nem volt elég a pontszerzéshez sem a vasárnap délutáni összecsapáson. Négy forduló óta veretlenek a Vác-Deákváriak a bajnokságban.

Tamás Attila játékvezető sípszavára indult útjára a labda 15 óra 30 perckor Vácon, a Vác-Deákvár sporttelepen gyönyörű időben. Az első fél órában nagy küzdelem folyt a pályán, egy jó színvonalú és élvezetes meccset láthattak a kilátogató nézők.

A 29. percben aztán vezetést szerzett a hazai gárda, Hegyvári Gergő volt eredményes. Öt perc múlva már kettő volt a váciak előnye, ekkor Kalkó Roland talált be, ezzel az első játékrészt követően magabiztos előnnyel mehettek a szünetre a vendéglátók. (2-0)

A fordulást követően továbbra is a játék küzdő jellege dominált, Tamás Attila játékvezető összesen öt sárga kártyát is kiosztotta a feleknek. Az utolsó húsz percbe lépve szépítettek a vendégek, a 71. minutumban Tóth Henrik volt eredményes. Bár a hajrát megnyomták a vendégek, egyenlíteni nem tudtak a jól védekező váciak ellen.

Hegyvári Dávid nyolc, a mai gólszerző, Kalkó Roland hét találatával a csapat legeredményesebb játékosai. A Bagiak elleni másik gólszerző, Hegyvári Gergő két gólnál tart a ligában.

Érdekesség, hogy a vendégek szépítő gólját szerző Tóth Henrik 19 találatával vezeti a bajnokság góllövőlistáját. Sorozatban negyedik alkalommal győztek a váciak a bajnokságban. Ezzel a sikerrel a Vác-Deákvár SE hetedik a tabellán, biztosan a középmezőnyben.

Vác-Deákvár SE- Bagi TC ’96 2-1

Fotó: Vác-Deákvár SE Facebook oldal

Hozzászólás
Előző cikkEmléktáblát koszorúztak Szilvásy Miklós tiszteletére Márianosztrán
Következő cikkRétvári: 25 millió forint támogatást kapnak a dunakanyari nemzetiségi önkormányzatok