Nem sikerült a váci pontszerzés az MTK ellen

Zuglóban, a BVSC stadionban fogadta az MTK II a Vác FC-t az NB III-as labdarúgó bajnokság Közép-csoportjának vasárnapi összecsapásán. Már az első félidőben büntetőből eredményes volt a vendéglátó együttes, a fordulás után eldöntötte az összecsapást, 3-0-s különbséggel győztek a Duna-partiak ellen a 26. fordulóban.

Takács Ákos játékvezető sípszavára kezdődött ma a találkozó Zuglóban 14 órakor, és már az első negyedórát követően, a 17. percben büntetőből vezetést szerzett a középmezőnyhöz tartozó MTK második számú együttese, Kovács Máté Krisztián volt eredményes. (1-0) Továbbra is fölényben maradtak a vendéglátók és a szünetben egy gólos előnyben voltak a váciak ellen. A szünetben nem változtatott a Duna-partiak mestere, Csank János, az első félidőben látott kezdő futott ki a fordulást követően.

Az 55. percben aztán növelte előnyét az MTK II, Balogh Máté volt eredményes. Nem találta a hazaiak ellenszerét Csank-csapat a hajrában sem, újabb MTK-gólt láthattak a kilátogató nézők Zuglóban, Kovács Máté Krisztán duplázott a 78. percben. Egyből hármat is cseréltek a Duna-partiak, Nagy Zoltán Gergő, Tölgyes Ádám és Tóth Dominik Bence lépett pályára. Azonban már a szépítésre sem futotta a váciak erejéből és sima vereséget szenvedtek idegenben.

Ezzel az MTK II a hatodik, a Vác FC a 16. pozícióban található 26 fordulót követően az NB III Közép-csoportjának tabelláján.

MTK Budapest II. – Vác FC 3-0

Fotó: Vác FC

Hozzászólás
Előző cikkHoztak is meg nem is a dupla fordulóban a váci vízilabdások
Következő cikkElszólta magát Inotay Gergely: Ki se lehet mondani miféle megszorításokra lesz szükség