Felújították az egészségházat Verőcén

30 millió forintos kormányzati támogatásból készült el a verőcei egészségház felső szintjének belső kialakítása – adta hírül közösségi oldalán Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője, majd hozzátette: „a baloldal felszerelte a vizitdíj automatákat, mi leszereltük. Ők bezárták a rendelőket, mi felújítjuk. Előre menjünk, ne hátra!”

A rendelő felújításával kapcsolatban lapunknak korábban Grauszmann György, Verőce polgármestere elmondta, hogy ez az egyik legfontosabb beruházás volt Verőcén az elmúlt időszakban. A pályázati forrásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően az épületben már külön tudják választani az egészséges és a beteg rendelést.

Az ellátás így már két szinten történik, alul, egymástól külön folyosón a gyermekorvos és a körzeti orvos, a felső szinten pedig a fogorvos, a védőnő és a magán praxisok kaptak helyet. Kiemelten fontos volt az önkormányzat számára, főleg ebben a vírusos időszakban, hogy a beteg és az egészséges személyeknek ne kelljen egy légtérben várakozniuk – fogalmazott a polgármester.

Hozzászólás
Előző cikkTöbb százmilliós fejlesztés a váci Naszálytejnél
Következő cikkKormányablakbusz érkezik Őrbottyánba