Márki-Zay szerint a falusiak agymosottak és délelőtt tízkor már részegek

A baloldal miniszterelnök-jelöltje egy somogyi lakossági fórumon arról beszélt, hogy a falusiak délelőtt tízkor már részegek, agymosottak és nem lehet velük beszélni – írja a drot.info.

Márki-Zay Péterről az utóbbi időben számos olyan videó látott napvilágot, amelyben a vidéken élőket sértegeti. A politikus ezúttal egy aktivistára hivatkozva arról mesélt, hogy egy faluban reggel 10 órakor kevés józan emberrel lehet találkozni, ezért közülük mindössze kettőt, hármat lehet átállítani a baloldalra.

Gyurcsány Ferenc jelöltje mindezt sztoriként mesélte egy aktivistáról marcali fórumán, amelyről videófelvétel is készült. Idézzük:

„Olvastam kommentben, hogy Miskolc és Budapest között ingázik, elhatározta, hogy minden alkalommal kinyomtat 2-300 Nyomtass te is! kiadványt, és beszór egy-egy falut, és ott beszél az emberekkel, hogy

REGGEL TÍZ ÓRAKOR EGY FALUBAN – AZT MONDJA, HOGY – KEVÉS JÓZAN EMBERREL TALÁLKOZOTT, DE AZOK KÖZÜL, AKI NEM AGYMOSOTT VOLT, ÉS LEHETETT VELE EGYÁLTALÁN BESZÉLNI, AZOK KÖZÜL KETTŐT-HÁRMAT ÁTÁLLÍTOTT.”

Ha jól értjük, Márki-Zay szerint a vidéki emberek nagy része már reggel részeg, de egyébként is agymosottak, úgyhogy vélhetően ezért nem lehet a vidékieket átállítani a baloldalra.

Mint ismert, Márki-Zay Pétert támogatja a térségünkben Inotay Gergely, a baloldal országgyűlési képviselőjelöltje.

Forrás: drot.info

Hozzászólás
Előző cikkOrszágosan közel 2 millió, a Váci és Szobi járásban 15000 család kapja vissza a befizetett adóját
Következő cikkJászberényben szenvedtek vereséget a váci focisták a felkészülés során