Jászberényben szenvedtek vereséget a váci focisták a felkészülés során

A hétvégén újabb felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Vác FC együttese, Jászberényben vendégeskedtek Csank János tanítványai. A jó iramú találkozón a harmadosztályú rivális egy góllal bizonyult jobbnak a Duna-partiaknál.

Soros felkészülési mérkőzésén az NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény otthonában lépett pályára a váci gárda. A két fiatal csapat lendületes, jó iramú találkozót vívott, mindkét kapu előtt szép számmal akadtak helyzetek. A hazaiak kapusának, Menczeles Ivánnak háromszor is bravúrral kellett hárítania. Végül aztán a Jászberény egyik ziccerét kihasználta, így győzelemmel fejezte be a kiegyensúlyozott találkozót.

A mérkőzést követő interjújában Csank János szakmai igazgató szerint a csapata jól futballozott és remekül szolgálta a felkészülést a jászberényi találkozó:

„Nagy iramú mérkőzést játszottunk, sok futással és sok ütközéssel. Ma látszott, hogy egy jobb csapat ellen elég, ha egyet hibázik valaki és ezt máris megbüntetik. A szerdai, Mezőkövesd II elleni találkozó pedig egy igazi adok-kapok meccs volt. Bár sok problémával küzdöttünk, betegség és sérülések miatt többen is hiányoztak, most már kezdünk kiegyenesedni. Az eredményt a felkészülési meccsek során nem nézem, csak azt, hogy mindenki lehetőséget kapjon és hogy a tervek szerint haladjon a játékunk fejlődése. Örömteli, hogy Csaba Dániel sérülése után már jól néz ki, középső védőként és balhátvédként is helytállt.”

Jászberényi FC–Vác FC 1–0 (1–0)

A tavaszi bajnoki rajt előtti utolsó váci felkészülési mérkőzésre szerdán a Berkenye otthonában kerül sor.

Fotó: Agócs László/Jászberényi FC

Hozzászólás
Előző cikkMárki-Zay szerint a falusiak agymosottak és délelőtt tízkor már részegek
Következő cikkIngyenes szociális segítő képzés indul Szobon