Köpönyegforgató Inotay: Hittantanárságtól az LMBT-ig

Az egykori hittanár, jelenleg a baloldali ellenzék jelöltje Inotay Gergely kampánycsapatának egyik oszlopos tagja nem más, mint egy harcos LMBT aktivista, Friewald Ruben, aki a hétvégén az ajánlások gyűjtéséből is kivette a részét – írja a VácOnline, amely Inotay Gergely pálfordulását vette végig a hittanárságtól az LMBTQ propaganda támogatásáig.

A váci híroldal megjegyzi, hogy Friewald Ruben az előválasztáson még a sződligeti polgármester, Juhász Béla csapatát erősítette és hogy nem kizárólag a Momentum váci szervezetének alelnöke, de a párt LMBTQ projektcsapatának tagja is. Majd felteszi a kérdést, hogy vajon miként egyezthető össze az LMBTQ propaganda a keresztény tanításokkal?

A cikkből kiderül, hogy a korábban lassú munkát ígérő Inotay Gergely a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanult Hit és erkölcstant, így valószínűleg tisztában van azzal, hogy a gender elmélet összeegyeztethetetlen a keresztény tanításokkal, de a hatalomba való kerülésért ezek szerint kész mindenre. Ez előre jelzi, hogy mindent meg is szavazna, amit az LMBT lobbisták kérnének tőle. A VácOnline szerint a baloldal jelöltje erősen túlkompenzál, hogy a liberálisok bizalmát kivívja magának.

Jelzik, hogy Inotay Gergely az összellenzék jelöltjeként magáénak vallja Márki-Zay Péter gondolatát is, aki a minap az Instagram-oldalán posztolt egy kampányfotót, amelyen azt írja: „katolikusként nem, de államférfiként támogatom a melegházasságot”.

Ezzel kapcsolatban a váci választókerület korábbi képviselője, a KDNP frakcióvezető-helyettese Harrach Péter a Vasárnapnak elmondta, hogy a katolikus tanítás egyértelmű, a házasságot a Szentírás alapján egy férfi és egy nő szeretetkapcsolatának tartja és a szentségek közé sorolja.

Harrach Péter két ismert idézetet is megemlített a Bibliából. Az egyik a „férfinak és nőnek teremtette”, a másik az „ezért a férfi elhagyja apját, anyját, feleségével tart és a kettő egy test lesz”. Az egyneműek kapcsolata ezzel össze nem egyeztethető.

Azt nem tudjuk, hogy az önmagát írónak, közszereplőnek tituláló Friewald Ruben kereszténynek vallja-e magát, de azt igen, hogy már 20 évesen harcos LMBT aktivista, aki fölényesen és minden más véleményt félresöpörve osztja liberális nézeteit a nyilvános Facebook oldalán, ahol többször a kommentelők próbálják ébresztgetni az önmaga felsőbbrendűségétől elkábult politológus-hallgatót – olvasható a cikk további részében.

A VácOnline végül azzal zárja a gondolatmenetet, hogy a köpönyegforgató Inotay Gergely volt hittan tanárként ma már büszkén áll a legvadabb liberális elképzelések mellé. Akiknek a Rubenhez hasonló aktivistáik már készenlétben állnak, hogy az óvodákban és iskolákban folytassák az LMBT átnevelést.

Majd a híroldal felhívja a választók figyelmét arra, hogy április 3-án pont ezért lesz hazánkban egyúttal gyermekvédelmi népszavazás is, hogy ne mások döntsenek arról, miként neveljük gyermekeinket.

Hozzászólás
Előző cikkValódi ön-kormányzás valósul meg Ipolytölgyesen
Következő cikkCsőtörés miatt korlátozzák a vízszolgáltatást Sződligeten