Váci Fidesz: a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést

A baloldal, ha kormányra kerülne, elsők között szüntetné meg a rezsicsökkentést, és szabadítaná a családokra az elszabadult energiaárakat. Ez azt jelentené, hogy havonta több mint 32 ezer forinttal, míg évente 386 ezer forinttal kellene többet fizetniük a családoknak a villanyért és gázért – tette közzé a Fidesz váci szervezete a közösségi oldalán.

Mint írják: persze Márki-Zay Péternek is megvan a sajátos rezsicsökkentési módszere, ugyanis ő azt mondta, hogy kevesebb vizet, kevesebb áramot és kevesebb gázt kell használni. De ismerjük a baloldal, amikor kormányon vannak, egyik nap azt mondják el lassan, hogy nem lesz gázáremelés, majd mire kettőt pislogunk már tizenötször meg is emelték a rezsit.


„Ne feledjük, a baloldal 2002. és 2010. között már egyszer csődbe vitte az országot, és az emberekkel fizettette meg az árát. Amink most van, az ugyanúgy újra elveszhet, mint 2010. előtt. Április 3-án menjünk el szavazni és ne engedjük Gyurcsányékat visszatérni a hatalomba! Hajrá, Magyarország! Hajrá, Rétvári Bence! Hajrá, Orbán Viktor!”

Hozzászólás
Előző cikkErősített a Vác FC, kapus és középpályás érkezett
Következő cikkÍgy zajlik a váci Nagyboldogasszony-székesegyház felújítása