Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka Kosdra érkezik februárban

Pindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka, a „Segítség, megnősültem!” Kosdra érkezik februárban. A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak.

A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt kortárs komédiáját Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk. A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak.

Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást.

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás.”

„Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenülboldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – fogalmaz a darabról Pindroch Csaba.

A Déryné program keretében Kosdon a Petőfi Sándor Művelődési Házban lehet megtekinteni a színész egyszemélyes komédiáját február 24-én csütörtökön este hét órától, a programnak köszönhetően kedvezményes 200 forintos jegyáron.

Hozzászólás
Előző cikkFelgyújtották az oltási akcióról szóló plakátot Szokolyán
Következő cikkRendkívüli támogatást kapott Kóspallag