Felgyújtották az oltási akcióról szóló plakátot Szokolyán

Az egyik buszmegállóban rongálták meg és gyújtották fel azt a plakátot, amelyen az oltási akcióra hívták fel a figyelmet.

Kikerültek az oltási akció kapcsán a felhívás plakátjai a település különböző pontjaira. A Lévai utcai buszmegállóban valaki úgy gondolta, felgyújtja! A buszmegálló fa épület, így ez egy elég meggondolatlan cselekedet volt! Kérjük, ne tegyenek ilyet – olvasható a község hivatalos közösségi oldalán.


Mint írják: lehet véleményt nyilvánítani, de jó lenne intelligensen és meghagyni, hogy mindenki maga dönthesse el érdekli-e a felhívás vagy sem! De legalább had olvashassák el!

A plakát tartalma szerint Dr. Szikora Zsuzsanna háziorvos január 21-én 14.00-18.00, valamint január 22-én, szombaton 10.00-18.00 óra között oltási akciónapot tart az egészségházban. Az oltásokra jelentkezni Szabó Kinga védőnőnél lehet, január 13-ig a 0630/248-2506-os telefonszámon.


Az oltásra a hozzájáruló nyilatkozatot előre kitöltve, illetve a korábbi oltási igazolványt kell magukkal vinni az oltást igénylőknek. Az oltás előtt regisztráció szükséges. Hozzájáruló nyilatkozat az orvosi rendelőben és az önkormányzatnál is kérhető.

Hozzászólás
Előző cikkMegszűnik a szelektív zsák
Következő cikkPindroch Csaba egyszemélyes vígjátéka Kosdra érkezik februárban