Meg sem nyitott, de már most teltház van Kisnémedi új bölcsődéjében

A műszaki átadás van már csak hátra Kisnémedi új minibölcsődéjében, mely vélhetően még január végén megtörténik – mondta Edelman György Kisnémedi polgármestere. A nyolc férőhelyes minibölcsőde várhatóan majd tavasszal, a Falunap keretében, május utolsó szombatján kerül átadásra.

A Pénzügyminisztérium hatvan millió forintos támogatásával megvalósuló beruházás hiánypótló a település életben, hiszen nem működött korábban önkormányzati és egyéb fenntartású bölcsődei intézmény.

A projekt eredményképp közel hetven négyzetméter alapterületű mini bölcsődei intézményben összesen nyolc új bölcsődei férőhely jön létre, valamint intézményi szinten a projekt keretében három új munkahelyet hoz létre teljes munkaidőben.

Edelman György arról is beszélt, hogy már most több a jelentkező, mint a férőhely. „Már az elképzelésünk is megvan, hogyan lehet bővíteni a későbbiekben” – fogalmazott. Hozzátette az intézmény megnyitása kapcsán létrejövő három új munkahely egyelőre betöltetlen, még keresik az új bölcsőde dolgozóit.

Fotók: Kisnémedi Község Facebook

Hozzászólás
Előző cikkMost ön is megtudhatja, hogy sül a legfinomabb tepertő
Következő cikkSződön tavaly a fejlesztési beruházások meghaladták a 400 millió forintot