Magabiztos őrbottyáni siker a hétvégén

Mindkét félidőben két-két találatot szerezve győzött az Őrbottyán hazai környezetben az FC Sződ ellen vasárnap kora délután a Pest megyei negyedosztályú labdarúgó bajnokság Közép csoportjában.

Vasárnap kora délután kezdődött az összecsapás a sződi sportpályán felcserélt pályaválasztást követően, Cseresznyés Csaba játékvezető sípszavára 13 óra 30 perctől. Már nagyon korán, a tizedik perc végén vezetést szerzett az Őrbottyán, Ónodi Tivadar volt eredményes. És a pihenő előtt meg is tudta duplázni saját és csapata találatainak számát, így kétgólos előnnyel mentek a szünetre az őrbottyániak. Ez volt a harmadik gólja a szezonban a hatos mezben játszó játékosnak.

A fordulást követően továbbra is az Őrbottyán dominált a feszült hangulatú találkozón, amelyen a játékvezető hat sárga és egy piros lapot is kénytelen volt kiosztani. Az 56. percben a sződi Csernák Róbert jutott a kiállítás sorsára, mehetett zuhanyozni. Ezzel gyakorlatilag el is billent a mérleg nyelve az Őrbottyán irányába, amely Buzási és Petényi révén még kétszer betalált és magabiztos 4-0-s sikert aratott a 10. fordulóban.

Az Őrbottyán ezzel a hetedik helyre lépett előre, a Sződ pedig maradt a negyedik pozícióba a tabellán. Utóbbiak kihagyták az előzés lehetőségét, pedig a dobogós Veresegyháza is kapitulált Kerepesen. Vácduka otthon kapott ki a Szada ellen, és utolsó előtti.

Eredmények:

Őrbottyán KSE-FC Sződ 4-0
Kerepesi VSE- Veresegyházi LUA 5-0
Vácduka KSK –Szada 1-3

Hozzászólás
Előző cikkAkadozhat a vízszolgáltatás több településen
Következő cikkKitolás, apanevelés kezdőknek és haladóknak – Jászai Mari-díjas színész önálló estje Sződligeten