Kitolás, apanevelés kezdőknek és haladóknak – Jászai Mari-díjas színész önálló estje Sződligeten

Lengyel Tamás színművész, akit megannyi színház, mozi és sorozat szerepéből ismerhetünk, egy önálló estes vígjátékot hoz Sződligetre november 27-én, szombaton 19 órás kezdettel a Gárdonyi Géza Általános Iskolába.

A vígjáték Kitolás, apanevelés kezdőknek és haladóknak címmel a következő témát dolgozza fel Lengyel Tamás szavaival leírva:

Apának lenni nem könnyű. Sőt elképesztően nehéz. Főleg, mert senki nem mondta el, hogyan kell csinálni. Mostanáig! Ebben az apanevelő előadásban szó lesz a terhesség különböző fázisairól, a magzattelepátiás kommunikációról, a babakocsi vásárlás traumáiról, levakarhatatlan nőrokonokról, a szabadban szoptatás férfiakra gyakorolt hatásairól, a játszótér szellemeiről és a nagy mennyiségben hallgatott Gryllus Vilmos dalok mentálhigiénés következményeiről. Válaszokat, persze, én sem tudok. De azért elmondom a frankót. Vagy legalább, hogy velem hogy történt minden. Addig is vigyázz! Az ellenség sohasem alszik. Se képletesen, se szó szerint.

A Lengyel Tamás Produkció a vígjátékot 14 éven felülieknek ajánlja, amelynek hossza 80 perc lesz szünet nélkül. Közreműködnek még audiovisual-gagman-ként Beke Dániel és Praznovszky Dániel. A darabot Szily László Azonos című regénye alapján írta és rendezte Horváth János Antal.

Jegyeket a jegy.hu oldalán lehet elővételben lefoglalni.

Hozzászólás
Előző cikkMagabiztos őrbottyáni siker a hétvégén
Következő cikkA Váci járás számos településén zajlik elektronikai hulladékbegyűjtés novemberben