Veresegyházi győzelmével dobogón a Sződ

Az élmezőnybe tartozó Veresegyház együttesénél vendégeskedtek a sződiek a Pest megyei negyedosztályú labdarúgó bajnokság kilencedik fordulójában, ahol bravúros győzelmet arattak.

Az Erdőkertesi Sporttelepen 2-1-es különbséggel megnyert mérkőzés után a sződi együttes fellépett a dobogóra. A vendéglátók az előző fordulóban Fóton szenvedtek egy gólos vereséget, a Sződ pedig hazai környezetben játszott 2-2-es döntetlent a Kerepes csapatával. A sződiek abban a tudatban léphettek pályára, hogy egy esetleges győzelemmel felléphetnének a dobogóra a Közép csoport tabelláján.

Az Együd Róbert játékvezető dirigálta találkozó nagy küzdelmet hozott az első félidőben, a lüktető iram mellett három sárga lapot is kiosztott a sporttárs a szünetig. Már úgy nézett ki, hogy nem születik találat az elsőben, de aztán az utolsó minutumban a vendégek játékosa, Bácsi Tamás talált be, így előnnyel mehetett a pihenőre a Sződ. A vendégek játékosa első alkalommal volt eredményes a szezonban.

A fordulást követően alig telt el pár perc és egalizáltak a hazaiak, a 48. percben Kocsi Bence Gergő volt eredményes. Akinek ez volt a tizedik gólja a szezonban, és a góllövőlista élmezőnyében található. Azonban a Sződ nem hagyta annyiban a dolgot és Somogyi Balázs révén ismét megszerezte a vezetést a 60. percben, és mint később kiderült, a győzelmet is csapata számára a szezonbeli hatodik találatával. A Sződ egy fontos sikert aratott a bajnokságban a győzelmével, 13 szerzett pontjával harmadik helyezett a Pest megyei negyedosztály Közép csoportjában.

Veresegyház LUA-FC Sződ 1-2

A főkép illusztráció.

Hozzászólás
Előző cikkKiütéssel győzött a Váchartyán a harmadosztályban
Következő cikkTöbb hektáron égett a nádas Sződnél