Kiütéssel győzött a Váchartyán a harmadosztályban

Megőrizte veretlenségét a listavezető, sőt látványos, gólgazdag összecsapáson, nagy különbséggel győzte le a Váchartyán KSE a Püspökszilágyot a Pest megyei harmadosztály Északi csoportjának tizedik fordulójában.

A múlt hétvégén lejátszott bajnoki mérkőzésen tovább erősítette vezető pozícióját az Északi csoportban a Váchartyán, hiszen ellentmondás nélkül tudta otthon tartani a három pontot a Püspökszilágy ellenében. A hazaiak még mindig veretlenek a harmadosztályban. A találkozót Schenk Barnabás játékvezető dirigálása mellett rendezték meg a Váchartyáni Sporttelepen.

Gyors gólváltással kezdődött a mérkőzés, hiszen a hazai Gulyás Bence vezető góljára Gergely Zoltán tudott válaszolni a 11. percben. Azonban a Püspökszilágy csak a félidő derekához érve tudta tartani a lépést a Váchartyánnal, a 19. minutumban Gulyás második góljával ismét vezettek. Növelték is az előnyüket és a félidőre kétgólos előnyben mehettek a vendéglátók. A fordulást követően sem volt kérdés, hogy melyik csapat a találkozó esélyese, a Váchartyán szerezte futószalagon a gólokat, nyolcig meg sem álltak. Bár a vendégek még kozmetikáztak az eredményen, a végén 8-2-es különbséggel, a játék képe alapján megérdemelten győzött a Váchartyán KSE.

A váchartyáni Krasnyánszki Martin triplázni tudott, ezzel 19. gólját szerezte a szezonban, amivel vezeti a góllövőlistát. Csapata pedig hét ponttal vezeti az Északi csoport tabelláját az eltelt tíz fordulót követően. A Püspökszilágy újabb veresége azt jelenti, hogy a gárda továbbra is sereghajtó, szerzett pont nélkül szerénykedik a bajnokságban.

Váchartyán KSE – Püspökszilágy SE 8-2

Ugyancsak az Északi csoportban szereplő Püspökhatvani SE 3-2-es különbséggel vereséget szenvedett saját otthonában az Erdőkertesi SE ellenében. A meccs érdekessége az volt, hogy Vizler Martin duplájával félidőben még magabiztos előnyben voltak a találkozón, azonban az Erdőkertes három gólt szerezve megfordította és nyerte meg a mérkőzést. A Püspökhatvan így utolsó előtti a bajnokság tabelláján.

Hozzászólás
Előző cikkA héten lehet felvenni Pencen az influenza elleni oltást
Következő cikkVeresegyházi győzelmével dobogón a Sződ