Váci Fidesz-KDNP: Matkovich alulmúlta önmagát – műanyag vödörrel küzd a Samsung ellen

„Nem hittünk a szemünknek, amikor megláttunk a művelődési ház előtt egy háromlábú állványra ragasztott vödröt, ami Matkovich Ilona szerint megvédi a váciak egészségét” – írják közleményükben a Fidesz-KDNP váci szervezetei.

Úgy fogalmaznak: ilyen igénytelen „környezetvédelmi” kirakatakciót még nem láttunk. Az egész kampányban végig hergelték az embereket az akkumulátorgyár állítólagos környezetszennyezésével. De kiderült, hogy az egészre a művház előtti vödör lesz a bizonyíték!

Emlékeztettek: Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP váci polgármesterjelöltje hónapok óta követeli, hogy legyen két minősített levegőminőség mérő állomás Vácon, így hiteles adatok álljanak rendelkezésre. Ha kiderül, hogy a váci levegő szennyezett, akkor lépéseket kell tenni az emberek egészségének megvédése érdekében. Ha viszont ez nem igazolódik be, akkor kiderül, hogy a baloldal folyamatos hergelése teljesen alaptalan, csak politikai célból riogatják az embereket. Így öntene tiszta vizet a pohárba Imre Zsolt.

Mint írják: Matkovichék erre válaszként maguk is léptek, de az pont olyan igénytelenre és gagyira sikerült, mint az egész ciklusuk. A művház elé kitett vödörbe az tesz bele bármit, aki akar, és az vesz ki bármit, aki akar. Ez lenne az akkreditált mintavétel?

„Joggal merül fel a kérdés: Matkovichék ennyire lenézik az embereket? Őket ennyire nem érdekli a váciak egészsége? Nekik csak a hergelés számít? Most sírjunk vagy nevessünk?” – teszik fel a kérdéseket a közleményben a Fidesz-KDNP váci szervezetei.

Hozzászólás
Előző cikkImre Zsolt: 27 szeresére nőtt a váci tér felújításának költsége
Következő cikkA trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékezett a váci Fidesz és KDNP