Rétvári Bence: csak mi szólunk itthon és külföldön is a béke hangján

Rétvári Bence Imre Zsolttal, Vác békepárti polgármesterjelöltjével járja a várost és viszi el mindenkinek Orbán Viktor miniszterelnök levelét.

Rétvári Bence a közösségi oldalán leszögezte: „Folytatjuk a mozgósítást. Egy percre sem állhatunk meg, mert csak mi szólunk itthon és külföldön is a béke hangján. Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz-KDNP!”

A politikus többször hangoztatta már, hogy Vác békepárti polgármesterjelöltje Imre Zsolt, aki hivatalos bemutatkozásán korábban hangsúlyozta: „a június 9-i Európa Parlamenti választás tétje nem más, mint a háború vagy a béke kérdése. Magyarország elkötelezett a béke és az azonnali tűzszünet mellett. Magyarország kormánya mindent megtesz, hogy kimaradjunk a háborúból, míg a háborúpárti baloldal kiszolgálja a háborús érdekeket.”

„Aki ránk szavaz, az a békére szavaz. Aki a baloldalt támogatja, vagy aki az új hamis prófétának hisz, az a háborút választja” – hangsúlyozta Imre Zsolt.

„Én őszintén hiszem azt, hogy a magyar emberek és a váciak ráébrednek a választás tétjére, és az ország, a város, és a gyermekeik jövője érdekében a békét fogják támogatni” – tette hozzá a polgármesterjelölt.

Hozzászólás
Előző cikkImre Zsolt: megjelent a pályázati felhívás a váci szakrendelő felújítására
Következő cikkPedagógusokat díjazott a Váci Tankerületi Központ