Felújítják a nagybörzsönyi óvoda tetőszerkezetét

A nagybörzsönyi Apróka Óvoda tetőcseréjére nyert pályázati támogatást a helyi önkormányzat. A fejlesztésről Paulik Oszkár polgármester adott tájékoztatást az önkormányzat közösségi oldalán.

Mint írja: Nagybörzsöny polgármestereként az Apróka Óvoda épületének a tetőfelújítása nekem már több mint két éve eltökélt szándékom. Sajnos többszöri pályázatok beadásával sem sikerült pozitív elbírálást kapnunk.

„A Magyar Falu Program tavasszal kiírt pályázati lehetőségével ismét éltünk. Sajnos a beadott projektünket megint tartalék listára helyezték. Mondanom sem kell, hogy ez annyira felháborított, hogy kénytelen voltam egy levelet írni a támogató felé, hogy ezt a döntést nem fogadhatom el, Nagybörzsönynek ez az óvoda az életben maradásának a feltétele” – fogalmazott a polgármester a közleményben.

Hozzátette: megkaptam a jó hírt, hogy nyertünk és elküldték a támogatási szerződést is. Nagyon örülök, hogy most már tényleg megvalósulhat az egész tető cseréje. Köszönet Magyarország Kormányának a támogatásért.

Hozzászólás
Előző cikkBelterületi utak felújítására nyert támogatást Szob
Következő cikkImre Zsolt a Mokkában: Matkovich fiam-lányom rendszert vezetett be Vácon