Vác Online: Plakátrongálás után törvénysértő lejárató szórólapok Matkovichéktól

A felelős kiadó nélküli, valótlan tartalmú, a Fidesz-KDNP jelöltjeit lejárató szórólapok terjesztője azt vallotta, hogy Matkovich Ilona alkalmazottja, Eszes Ádám volt a megbízója. A rendőrség nyomoz az ügyben – írta meg a Vác Online. 

A váci portál úgy fogalmaz: Matkovichék alól már nagyon kicsúszott a talaj. Mióta fordítva sült el Matkovich Ilona Magyar Péteres „mesterterve”, és a Tisza Párt alelnöke nem megtámogatta, hanem elutasította őt, eszeveszett csapkodásba kezdtek.

Mint írják: a Fidesz-KDNP által már korábban többször cáfolt, alaptalan vádakat vettek elő, és azokkal terítették be a várost szórólapokon. Ráadásul Matkovichék Eszes Ádám nevű alkalmazottja csak Vácon kívül talált hozzá terjesztő aktivistákat, akik közül egy a lebukásuk után Matkovich emberére vallott. Az ügyet a rendőrség vizsgálja.

A portál emlékeztet: a szórólapokon nem szerepelt a felelős kiadó, így megsértették a választási kampányra vonatkozó szabályokat, névtelenül rágalmazták a Fidesz-KDNP jelöltjeit.

„Eszes Ádám őrjöng a lebukása után. A közösségi oldalán hangot is adott ennek, ám ahelyett, hogy érdemi választ adna a történtekre, inkább szokásához híven a Fideszt támadja” – írja a Vác Online.

Hozzászólás
Előző cikkSzombaton lesz a Békemenet
Következő cikk1400 fős munkásszállót hazudott Vácra Magyar Péter + videó