Imre Zsolt: Vácon változásra van szükség!

„Vácon változásra van szükség! Csak a Fidesz-KDNP jelöltjeire leadott szavazatok tudják elhozni a változást! Június 9-én mindenki szavazatára számítok!” – mondta el a közösségi oldalára feltöltött kampányvideójában Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

„A Dunakanyar kapujában nevelkedtem, itt volt az első munkahelyem, itt alapítottam családot. Szívügyem Vác. Törekedni fogok az utak rendbe tételére, a dugók megszüntetésére, a közterek biztonságossá tételére, a szakorvosi rendelő felújítására, a bölcsődék, óvodák bővítésére” – mondta Imre Zsolt.

A videóban megszólalt Bogányi Gergely zongoraművész, aki szerint „Magyarországról jön a béke hangja, a keresztény értékek, egyáltalán emberi értékek hangja. Ezt Vácott Imre Zsolt képviseli.”

Rétvári Bence országgyűlési képviselő úgy véli, „ha az elmúlt években Imre Zsolt lett volna a polgármester Vácon, nem utasította volna vissza a több milliárdos állami fejlesztéseket, a kulturális vagy más támogatásokat. Sokkal több sikeres projektje lehetett volna a városnak.”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter meglátása az, hogy „az emberek Vácon változást akarnak a városvezetésben.” Hozzátette: „Imre Zsoltot a legjobb tudásom és a legnagyobb tiszteletem mellett ajánlom a váci emberek figyelmébe.”

Hozzászólás
Előző cikkSúlyos sérültet mentettek a Remete-barlang közelében
Következő cikkSzombaton lesz a Békemenet