Frontális balesetet okozott a váci képviselő?

Figyelmetlenségből áttért a szemközti sávba, majd összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóval – információink szerint – Molnár Nándor váci baloldali önkormányzati képviselő.

„A közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárásban az irányadó tényállás szerint a baleset oka az volt, hogy az esős időben az elkövető gépkocsiját vezetve egy számára jobbra ívelő útkanyarulatban a szükséges figyelmet elmulasztotta és nem tartotta az út vonalvezetését. Ennek következtében a záróvonalat átlépve áttért a járművel az ellentétes forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő gépkocsival, amelyben három személy utazott – közölte lapunkkal a Pest Vármegyei Főügyészség Nyomozás Felügyeleti Vádelőkészítési és Vádképviseleti Osztály sajtószóvivője.

Ismertette, hogy a baleset következtében ketten nyolc napon túl és ketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az ügyészség lapunknak megerősítette, hogy az ügyben vétkes sofőr váci közszereplő volt, információink szerint Molnár Nándor önkormányzati képviselő. Vonatkozásában ittasság vagy a fentiekben megjelölteken túl más szabályszegés nem merült fel.

A balesettel kapcsolatban e-mailben kerestük Molnár Nándort, cikkünk megjelenéséig azonban nem érkezett válasz.

Hozzászólás
Előző cikkSarc a lakóknak, segítség a családnak
Következő cikkA trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékeznek Zebegényben