Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett, majd elfutott a rendőrök elől egy váci férfi – VIDEÓ

Elfutott a rendőrök elől az a 44 éves váci férfi, akit ittas vezetés után igazoltattak.

„Nem szép dolog elfutni a rendőr elől, főleg, ha maradásra szólít fel. Erősíti az egyébként is meglévő gyanút, hogy valami nem stimmel. Azt gondolni pedig, hogy egy fizikálisan messze magasabb szinten lévő őrmesterünk nem éri utol, egyenesen balgaság” – kezdi beszámolójában a Pest vármegyei rendőrség.

Mint írják: valószínűleg a vezetés előtt legurított alkohol tette bátorrá azt a 44 éves váci férfit, aki, amikor meglátta a csíkos autót, először gyorsan leparkolt, majd sörösdobozzal a kezében kilépve a volán mögül megpróbált elinalni. Közben az eldobott corpus tartalma beivódott az őt üldöző egyenruhájába, amire aztán könnyedebben tapadt rá a földre vitel közben rákerült por – nem csak sörszagú lett, de tiszta kosz is. Sebaj, a gyakorló mosható, emberünk pedig immár bilincselhető volt.

„Béklyóval a csuklóján már kezesebb volt, higgadtan hasalt a motorháztetőn, míg kollégáink mindent ellenőriztek. Aztán irány a kapitányság, mivel az ittas vezetés mellé műszaki és kötelező nélküli járgány, és korábban bevont jogosítványa is társult” – tudatta a rendőrség.

Videó:

https://www.facebook.com/watch/?v=1735720573620346

Hozzászólás
Előző cikkAz óra jár, de még mindig itt vagyunk… Károly Róbert 700 éve adott városi rangot Nagymarosnak
Következő cikkBezárt a Nagy-Hideg-hegyi Turistaház – itt vannak helyette a vízvételi lehetőségek