Csereklye Krisztina: 15 váci bajtársammal kiléptünk a Mi Hazánk Mozgalomból

Csereklye Krisztina lapunkhoz eljuttatott közleményében erősítette meg, hogy az elmúlt héten 15 váci bajtársával együtt kilépett a Mi Hazánk Mozgalomból, miután az országos elnökség egy újraszervezési határozatban minden váci tagot megfosztott a szervezeti tagságától és tisztségétől.

A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„KÖZLEMÉNY

Ezúton erősítem meg a hírt, hogy az elmúlt héten 15 váci bajtársammal kiléptünk a Mi Hazánk Mozgalomból, miután az országos elnökség egy újraszervezési határozatban minden váci tagot megfosztott a szervezeti tagságától és tisztségétől.

Egységes kilépési döntésünk meghozatalának elsődleges oka az országos elnökség irányába kialakult bizalmi válság, valamint a radikális, bajtársi szemléletünkkel összeegyeztethetetlen körülmények és döntések sorozata volt.

A váci szervezet törzsállományának távozását követően nem maradt olyan személy, aki hatékonyan fel tudná vállalnia polgármesteri-, illetve képviselő-jelölti indulást, így a jelen helyezet alapján a Duna bal partvonalán, a szobi határtól Budapestig, egyetlen városban sem indul jelölt a Mi Hazánk színeiben az önkormányzati választásokon.

A kilépett, most már pártfüggetlen egység a továbbiakban is részt kíván venni a váci közéleti munkában, amelynek a megvalósulásáról folynak az egyeztetések.

Dr. Csereklye Krisztina

környezetvédelmi szakpolitikus”

Hozzászólás
Előző cikkImre Zsolt: Matkovich Ilona azonnal kezdje meg két, hiteles, akkreditált légszennyezettség mérőállomás kiépítését Vácon (videó)
Következő cikkMegtartották az Apor Vilmos Katolikus Főiskola 13. Roma Konferenciáját