Nem bírt egymással a Váchartyán és a Kismaros

Március első hétvégéjén már a második tavaszi forduló került megrendezésre a Pest vármegyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjában. Március 2-án a Váchartyán a Fortuna SE-Kismaros csapatát látta vendégül, és bár vezettek a félidőben, végül döntetlennel zárult a találkozó.

A Fazekas Attila által dirigált mérkőzésen már a 13. percben vezetést szerzett a Váchartyán Ódé Norbert találatával. Nem telt el három perc és máris jött a kismarosi válasz. A 16. percben Kalkó Roland volt eredményes.

A 20. percben Plachi Dávid által ismét a hazaiak szereztek vezetést, és az előnyüket egészen a 61. percig tartották is. A második félidőben Pintér Patrik egyenlített.

A Váchartyán KSE rá két perccel már csak tíz fővel képviseltette magát a pályán, miután Jakab Szabolcsot kiállította a játékvezető. Az utolsó fél órát így emberhátrányban játszotta végig a hazai csapat, akik ez alapján végülis örülhetnek a megszerzett egy pontnak. Főleg, hogy a mérkőzés végén, a 94. percben a hazai Déri Tamást is zuhanyozni küldte a játékvezető.

Hozzászólás
Előző cikkMárcius 24-én oltják a kutyákat Pencen
Következő cikkRétvári Bence: A Dunakanyar legjelentősebb léptékű szakképzési fejlesztése indul el Vácon