Ványai László: A baloldali városvezetés erkölcsileg is megbukott (videó)

A baloldali városvezetés erkölcsileg is megbukott, összezárnak, mély összefonódások vannak, amik lehetetlenné teszik az átlátható és törvényes működést- jelentette ki Ványai László a váci KDNP elnöke hétfői váci sajtótájékoztatóján, melyet közösen tartottak Szádoczki Imrével a váci Fidesz elnökével.


A kormánypárti képviselők egy vizsgáló bizottság felállítását javasolták a Matkovich Ilona polgármester családjához köthető Lujza és Korianderben történt szabálytalan építkezés miatt. A bizottság azonban nem kezdheti meg munkáját, mert Kászonyi Károly (Összefogás Vácért) javaslatára levették a napirendek közül. Szádoczki Imre hangsúlyozta, levélben fordultak a baloldali képviselőkhöz az ügyben.

Mint ismert maga Matkovich Ilona jelentette Imre Zsolt, a váci Polgári Fórum elnökének a gyermeke szabálytalan építezéséről készült videóját a Váci Élet nevű Facebook csoportban álhírek miatt. A Váci Élet Facebook csoport adminisztrátora a következőket fogalmazta meg Matkovich Ilona jelentésével kapcsolatban: „sűrű politikai időszak előtt állunk, amikor sokan sok posztot azért jelentenek, mert az számukra politikailag nem szimpatikus. Ezúton leszögezném, hogy még akkor se kerülnek fontos helyi cikkek törlésre, ha maga a polgármester jelenti őket. A szájzár csak az önkormányzat kötelékében dolgozókra alkalmazható. A jelentgetés egyébként is egy rossz magyar berögződés, ideje meghaladni”.

GRT

Hozzászólás
Előző cikkSúlyos kutyatámadás történt Vácon
Következő cikkIzlandra mennének osztálykirándulásra – kerti munkákat vállalnak a Dunakanyarban