Őrbottyánban őszre elkészül a harmadik új bölcsőde is

Szabó István Őrbottyán polgármestere az idei évre vonatkozó fejlesztési tervekről, a folyamatban lévő beruházásokról számolt be az Őrbottyáni Hírmondó aktuális számában.

Mint írja, gyors ütemben épül a város harmadik bölcsődéje, mely várhatőan őszre el is készül, 48 gyermek számára biztosítva bölcsődei ellátást.

„A másik fontos projektünk a Gyár utca – Gárdonyi Géza utca felújítása aszfaltozással, járdákkal, gyalogosátkelőhelyekkel, buszmegállókkal. A kivitelezés végső befejezése 2024 év végére várható. A Sport közben levő sportpálya fejlesztése is hamarosan elindul, itt várhatóan 2025-ben lehet majd átvágni a nemzeti színű szalagot. Reméljük, hogy hamarosan újabb pályázatok kerülnek kiírása. Ígérhetem Önöknek, minden olyan pályázaton elindulunk, amelyeken jó esélyeink lehetnek a végső győzelemre. A GAMESZ folyamatos fejlesztésével igyekszünk környezetünket szebbé, élhetőbbé tenni. Ismét elindulunk az Országfásítási Programban, hiszen szeretnénk újabb fákat ültetni a településünkön. Lassan benépesedik a Vállalkozói Parkunk, amelyből az Önkormányzat bevételei növekedhetnek. Lehetőségeinkhez mérten szeretnénk megszervezni a hagyományos rendezvényeinket: Nőnap, Majális, Gyermeknap, Harangok Napja rendezvényeket, valamint
a Szüretet is”
– fogalmaz Szabó István.

Hozzászólás
Előző cikkNői kézilabda Európa-liga – Kikapott a Nyköbingtől a Vác
Következő cikkParkoló autókat tarolt szombat éjjel egy ittas sofőr Vácon