Két férfi rátámadt egy útfelújítást végző vállalkozóra Csörögben, aki súlyos sérülésekkel kórházba került

Szorcsik József Csörög polgármestere arról számolt be a település hivatalos közösségi oldalán, hogy szombaton két helyi lakos megtámadott egy szintén csörögi férfit, aki a Vörösmarty utca útkarbantartási munkálatait végezte.

Mint írja, az egyirányú szóbeli szidalmazás másodpercek alatt tettlegességgé fajult. N. Ferenc nekitámadt és lefogta a sértettet, majd fia ököllel ütéseket mért több alkalommal Kiss József fejére. Ezután az elkövetők elhajtottak.

Szorcsik József közli, hogy ő maga az eseményeket követően pár perce rá érkezett a helyszínre azzal a céllal, hogy a feladatokról egyeztessen, akkor szembesült megdöbbenve a szemtanúk beszámolójával.

Bejegyzésében azt írja: „Azonnal be tudtam azonosítani az akkor még ismeretlen támadókat és értesítettem a rendőrséget, valamint a mentőszolgálatot. A mentők a sértettet súlyos sérülésekkel kórházba szállították és a rendőrség erői hathatósan felléptek az elkövetők ellen, akik már a helyszínen kihallgatásra kerültek, majd elő is állították N. Ferencet és fiát. Kiss József szerencsére otthonában gyógyul.
Döbbenet és szégyen, hogy ilyen megtörténhetett. Polgármesterként és vélhetően a képviselő-testület teljes egyetértése mellett a lehető legszigorúbb szankció kiszabását tartom elfogadhatónak, emellett bízom közösségünk megbélyegző erejében. Ez a tett türhetetlen és megbocsáthatatlan. Szeretném, hogyha ez a poszt nem haragot szülne, hanem rádöbbenést és még nagyobb összefogást érne el.”

Hozzáteszi azt is, hogy a sértettel folytatott szombat esti beszélgetése úgy zárult: „Amint tudok, megyek vissza dolgozni a Vörösmarty utcába…”

Hozzászólás
Előző cikkMBH bankautomatát üzemeltek be Vácrátóton
Következő cikkSzabó Csaba: mondjon le a pedofíliát népszerűsítő szövegeknek teret adó Fehér Zsolt!