Imre Zsolt a váci baloldalnak: Hogy képzelik ezt? (videó)

Imre Zsolt a Váci Polgári Fórum vezetője a jelenlévő Inotay Gergely alpolgármester mellett megjelent baloldai képviselőket kérte számon a Váci Polgári Esten, miután a Matkovich Ilona polgármester családjához köthető kávézó, étteremben a Helyi Építési szabályzat erre vonatkozó tiltása ellenére épült fedett terasz.

„Hogy képzelik ezt, tisztelt képviselő urak ott hátul? Két éven keresztül észre se vették, hogy a Duna-parton ott áll ez az üvegkalitka? Amelyiket egyébként taxatíve megtilt a Helyi Építési szabályzat és önök közül egy se volt, aki azt mondta volna a polgármester asszonynak, hogy nézze már meg polgármester aszony, hogyan történt ez?” – szegezte a megjelent baloldali képviselőknek Imre Zsolt. Az esten ott volt Inotay Gergely alpolgármester, Tótváradi-Nagy Bence, Rozmaring Sándor, valamint Molnár Nándor képviselők.

Imre Zsolt ezzel a Matkovich családjához köthető Lujza és Koriander ügyére célzott, melyről itt írtunk korábban.

A teltházas esten szó esett arról a közös állásfoglalásról, mely szerint már a helyi baloldal jelentős része is leváltaná a Matkovich Ilona-féle baloldali városvezetést. A közös állásfoglalás szerint Vácot az elmúlt három évtized legrosszabb vezetése irányítja.

Mint azt a vendégek hangsúlyozták, nem osztrák kisvárosra van szükség, hanem egy jó vezetésű, jól gazdálkodó, sikeresen pályázó, a Vácban rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználó magyar kisváros a valódi cél. Gazdasági kérdések tekintetében Imre Zsolt ismételten cáfolta Matkovich Ilona tavalyi kijelentését miszerint 4 milliárd forintos első féléves bevétellel számolhatna Vác. De a nagyléptékű ingatlan kiárusítás is a témák között szerepelt

Hozzászólás
Előző cikkNéveri: Évtizedek óta ismerjük egymást Matkovich Ilonával (videó)
Következő cikkFánksütő verseny lesz Vácdukán