A helyi Fidesz és a KDNP, valamint a Váci Polgári Fórum tagjai takarították az utcát a váci önkormányzat helyett

Pénteken kora reggel találkoztak a helyi Fidesz és a KDNP, valamint a Váci Polgári Fórum tagjai a Tornyos Pál utcában, hogy összetakarítsák a még tavaly ősszel lehullott faleveleket a baloldali városvezetés helyett – tudósított a VácOnline.

Az akcióban résztvevők elmondása szerint már nem tudták tovább nézni, hogy még mindig az ősszel lehullott falevelek borítják az utcát, ami nem csak a látványt rontotta, hanem a parkolást is megnehezítette az autósok számára.

„Matkovichék beszélnek, mi cselekszünk!” – írta közösségi oldalán a váci Fidesz utalva arra, hogy a városvezetés mintha megfeledkezett volna a közterületek tisztán tartásáról, holott a 2019-es kampányban azt ígérték, kiemelten foglalkoznak majd a köztisztasággal.

„Levélszemét? Delete! S akik ezt tették a Fidesz-KDNP-Polgári Fórum tagjai!” – írta közösségi oldalán Imre Zsolt, a Váci Polgári Fórum vezetője. A mellékelt képeken jól látszik, hogy a munkájuknak meglett az eredménye. Több hatalmas zsákot is telepakoltak a zöldhulladékkal.

Hozzászólás
Előző cikkSokan voltak kíváncsiak a madárgyűrűzésre Királyréten
Következő cikkCsütörtökön lesz a Váci Polgári Est a Piarista Kilátó Központban