Veszélyhelyzet közeli állapot alakult ki Őrbottyánban a havazás miatt

Nincs áram, emiatt rendkívüli szünetet rendeltek el az őrbottyáni közintézményekben. Szabó István Őrbottyán polgármesterének tájékoztatása szerint a havazás miatt veszélyhelyzet közeli állapot alakult ki az egész településen.

Közlése szerint a közintézményeik az áramszünet miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a világítás és a fűtés hiánya miatt. A konyha sem tud ma ételt készíteni.

Szabó István tájékoztatása szerint a GAMESZ munkatársai és külsős vállalkozóink hajnal óta dolgoznak az utak megtisztításán. Folyamatosan járják az utakat, takarítják a vasútállomás területét is. „A sok-sok feladat miatt nem tudnak mindenhova egyszerre odaérni, ezért türelmüket kérem” – fogalmaz a polgármester.

Nemcsak az áramszünet okoz gondot, hanem a kidőlt fák is, ugyanis a nehéz hó súlya miatt fák dőltek ki, ágak szakadtak le. Szabó István ezért azt kéri, hogy amennyiben ilyen esetről szereznek tudomást, az ELMŰ felé jelezzék a problémát. Hozzátette, hogy csak akkor induljanak útnak, ha halaszthatatlan ügyben kell eljárniuk.

Hozzászólás
Előző cikkBelepte a hó Kisnémedit is
Következő cikkNincs áram Őrbottyánban, Kismaroson, Kóspallagon, Szokolyán, Csőváron