Ünnepélyes keretek között köszöntötték Váchartyánban a település idős lakóit

Váchartyán község önkormányzata minden évben ünnepélyes keretek között köszönti a település idős korú lakóit. Idén is színes programmal várták a szervezők az időseket a Művelődési Házban rendezett ünnepségen. Köszöntötték a Váchartyánban házasodott, 50. évfordulójukat ünneplő házaspárokat is.

Koblász Sándor polgármester úr köszöntője után az óvodások köszöntötték az időseket és a nagyszülőket, színvonalas műsorukat Jakab Klaudia óvónő tanította a gyerekeknek, munkájában segítője volt Juhászné Gulyás Krisztina dadus néni.

A Váchartyáni Apáczai Csere János Általános Iskola 2. osztályos tanulóinak előadása is nagy sikert aratott, a valós életből kiragadott történetet adtak elő, felkészítőjük Kiss Róbertné tanítónő volt, technikai segítő Borsiné Divald Eszter. Az előző évek hagyományai alapján, ezen a rendezvényen köszöntötték a Váchartyánban házasodott, 50. évfordulójukat ünneplő házaspárokat.

Horgász Marianna köszöntötte az ünnepelteket, Polgármester úr köszöntő szavai kíséretében virágcsokrot és emléklapot adott át a résztvevő pároknak és ezek után érkezett a torta.

Az est folyamán a köszöntők mellett, a képviselő testület tagjai és az önkormányzat dolgozói gondoskodtak a résztvevők vendéglátásáról. A finom étel főszakácsa Franyó Zoltán, segítői: Dögei Pálné, Dovecz Zoltánné, Tóth János és Novák József voltak.
Forrás, fotók: Közösségi Színtér Váchartyán Facebook

Hozzászólás
Előző cikkA 90 éves Molnár Mihálynét köszöntötte születésnapja alkalmából Lami Mónika
Következő cikkRétvári Bence: A Dunakanyarban is nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt (videó)