Rétvári Bence: A Dunakanyarban is nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt (videó)

Rétvári Bence a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője a Facebook oldalán közzétett videóban rámutatott, hogy a Dunakanyarban is nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsék a nemzeti konzultációt.

Úgy folytatta: „Jól látjuk, hogy Brüsszel miként akarja ráerőltetni az akaratát a tagállamokra, így Magyarországra is. Nem az emberek, nem a tagállamok álláspontját akarja képviselni, hanem a saját álláspontját várja, hogy fogadják el a tagállamok. Ebben a nemzeti konzultációban viszont kiállhatunk a szuverenitásunkért, kiállhatunk Magyarország függetlenségéért. Jól látjuk, hogy Brüsszelből veszélyesebbnél veszélyesebb javaslatok és erőteljesebbnél erőszakosabb nyomásgyakorlási kísérletek érkeznek.

El akarják törölni a rezsicsökkentést, az extraprofitadót, nem hajlandóak elfogadni Magyarország álláspontját amelyben mi a béke és a fegyverszünet mellett foglalunk állást mindig, nem pedig a háború és a fegyverszállítások mellett. Jól láthatóan át akarják nevelni a gyermekeket az LMBT propagandával, a genderszervezeteknek az előtérbe tolásával a családok jogait a családok lehetőségeit akarják csökkenteni, és azt akarják, hogy a családok helyett ezek a szervezetek neveljék a gyermekeket.

Jól látjuk, hogy 2015 óta hibás útra lépett, és sajnos folyamatosan előrehalad az Európai Unió a migráció kérdésében is. A déli határunk nap mint nap, vagy inkább azt mondom, hogy éjszakáról éjszakára ostrom alatt áll, folyamatosan migránsok tömegei akarnak illegálisan Európába érkezni, az Unió pedig becsukja a szemét, nem azzal foglalkozik, hogy megállítsa az illegális bevándorlást, hanem azzal foglalkozik, hogy hogyan tudja elősegíteni, automatizálni, motorizálni a kötelező betelepítési kvótákat. Nem csak déli irányból, hanem nyugati irányból is Magyarországra telepítene óriási tömegeket, ráadásul Magyarországon a migránspaktummal egy migránsgettót is létrehozna, ahol több tízezer embernek folyamatosan el kellene bírálni a kérelmeit, és beengedni őket az Európai Unió területére, azaz Magyarország területére.

Brüsszel nem hallja meg az emberek hangját, nem hallja meg a tagállamok hangját, csak a saját hangját hallja, és csak azt akarja visszahallani a tagállamoktól. Mi azonban most a nemzeti konzultációban kiállhatunk Magyarország szuverenitása mellett, elmondhatjuk a véleményünket. Egy idő után az emberek hangja kell, hogy erősebb legyen, a nemzeti konzultáció az emberek hangját erősíti fel.”

Hozzászólás
Előző cikkÜnnepélyes keretek között köszöntötték Váchartyánban a település idős lakóit
Következő cikkTuzson Bence: A nemzeti konzultáció hangja Brüsszelbe is elér (videó)