Letört ágak, úttorlaszok, leszakadt vezetékek – sok munkája akadt a térség hivatásos és önkéntes tűzoltóinak

A tegnapi havazás sok munkát adott a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai mellett a Kismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a váci hivatásos egységek valamint a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat munkatársainak egyaránt.

A Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület hivatalos közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint csütörtök hajnalban két órakor érkezett hozzájuk az első riasztás, ezt követően gyakorlatilag egész nap talpon voltak és számtalan esetben segítette egyesületük hét fővel a a Kismarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a váci hivatásos egységek valamint a Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat munkatársait.

Mint írják, fadőlések, letört ágak, úttorlaszok, leszakadt vezetékek, felsővezetékre dőlt fák adtak munkát Szobtól egészen Vácig. Bejegyzésükben azt is írják, hogy teával és lángossal kedveskedett számukra a Rév Büfé.

Posztjukban úgy fogalmaznak: „Nagyon jólesett utána a tea és a lángos a #RévBüfében! Köszönjük a figyelmességet!
Egyúttal kérjük, aki teheti segítse a környezetèben élő idős, vagy beteg embereket! Kell-e a boltból valami, van-e fűtése, van-e áram a házban!? Most különösen figyeljünk oda egymásra!”

Hozzászólás
Előző cikkFehérbe burkolózott Acsa is
Következő cikkÚj OTP bankautomatát telepítettek Őrbottyánban