Kidőlt fák, lezárt utak Zebegényben a hó miatt

Zebegényben több helyen is kidőlt fák akadályozzák a közlekedést (Kossuth utca, Szönyi utca, Pozsonyi utca – közölte a helyi önkormányzat.

Mint írják: az utakat az önkormányzati dolgozók folyamatosan takarítják, de időbe telik míg mindenhová eljutunk és néhol csak egy sávot tudunk elkotorni. A Kossuth utca elején, a Malom híd után a katasztrófavédelem az utat is lezárta, ezért kérjük a Malom utca felé kerüljenek. 

“A közlekedési helyzet miatt tisztelettel kérjük a közlekedőket, hogy készüljenek fel a forgalmi rend megváltozására, körültekintően és óvatosan közlekedjenek, amennyiben lehetséges, ne is közelekdjenek autóval. A gyalogosokat arra kérem, mivel a fák a villanyvezetékekre vannak rádőlve (Kossuth utca, Bartóky utca, Millenium sor), hogy mindig figyeljenek a fejük fölé! A katasztrófavédelem amint tud, küld egy kocsit, de még bizonytalan, mikor tudnak ideérni”.

Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy aki még közterületre kidőlt fáról tud, fotóval együtt küldje el a titkarsag@zebegeny.hu email címre. 

Hozzászólás
Előző cikkHó, csúszós utak és kidőlt fák nehezítik a közlekedést a Szobi és Váci Járásban
Következő cikkBelepte a hó Kisnémedit is