A Verőcei Rendőrőrs munkáját köszönték meg Kóspallagon

Az elmúlt évekhez hasonlóan Plachi Attila – Kóspallag, Némethné Pintér Csilla – Szokolya, Grauszmann György – Verőce, Heinczinger Balázs – Nagymaros és Neubauer Rudolf – Kismaros polgármestere ünnepség keretében köszönte meg a Verőcei Rendőrőrs kollégáinak az illetékességi területén végzett egész éves, áldozatos munkáját.

A települések polgármestereitől Nagy Attila rendőr alezredes és munkatársai vették át a címzett ajándékcsomagokat december 12-én, Kóspallagon, az újonnan épült piac épületében.

„A 2023-as év sem volt könnyű, hiszen az alaptevékenységeinken túl pluszfeladatok jutottak idénre is bőven. Részt vettünk több határátkelőnél folytatott munkában, a fokozódó migráció miatt folyamatosan ellenőriztük a Dunakanyar-Börzsöny területét, próbáltuk biztosítani az utakat, több sikeres bűn- és balesetmegelőzésben vettünk részt, végül a közterületi problémákban a civilekkel, a polgárőrökkel és közterületfelügyelőkkel együttműködve segítettük a térséget. Elmondható, hogy a Verőcei Rendőrőrs személyi állománya minden területen helytállt és az öt település polgárai a következő évben is számíthatnak ránk.” – osztotta meg gondolatait Nagy Attila őrsparancsnok.

Forrás, fotó: Kóspallag Község Önkormányzata

Hozzászólás
Előző cikkKemencére érkezett a Szent Korona vándorkiállítás
Következő cikkWebkamerán nézhetjük a Királyréten mozgolódó állatokat