Zebegényi fotó nyerte a 0627.hu fotópályázatát

Gratulálunk!!!  Hrabanek Piroska nyerte meg a 0627.hu fotópályázatának főnyereményét, a 100 ezer forint értékű utazást! Nyereményét a váci Duna Tours utazási iroda ajánlotta fel, akik segítségére lesznek az út megszervezésében is.

Mint ismert, a 0627.hu fotópályázatot indított, amelyen a Szobi és Váci Járás legjobb képeit kerestük. Szerettük volna megmutatni, hogy a térségben milyen természeti értékeinkkel és épített örökségeinkkel találkozhatunk nap, mint nap. A versenyre számos pályamű érkezett, a legjobbak közül a közönség választotta ki azt a hármat, aki díjazásban is részesül.

A legtöbb szavazatot Hrabanek Piroska kapta, aki a zebegényi Havas Boldogasszony-templomról készített fotójával 682 reakciót szerzett. Így toronymagasan ő nyerte meg játékunkat.

Második helyezett lett Bíróné Sági Brigitta, aki Acsáról küldött nekünk fotót. A Sinkár-tavat fotózta naplementében. Ő 533 szavazattal nyerte meg ajándékcsomagunkat.

A harmadik legjobb fotót pedig Szrena Szilárdné készítette, aki Ősz a nyárban című képével 504 szavazatot szerzett. Jutalma egy kétszemélyes sültestál a letkési Egy falat vendéglő jóvoltából.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, gyönyörű képeket kaptunk!

A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot!

Hozzászólás
Előző cikkÚj térfigyelő kamerákat helyeztek el Nagymaroson
Következő cikkJanicsák Veca ad koncertet a Zöldliget adventi programsorozatának keretében Sződligeten