Közösségi összefogásban szeretnék felújítani a betlehemet Őrbottyánban

Felújításra szorulnak Őrbottyánban a betlehem szobrai, ezért közösségi összefogás keretében szeretnék újjá varázsolni az általános iskola előtti térre tervezett kompozíciót.

Szabó István a település polgármestere a város hivatalos közösségi oldalán közzétett bejegyzésben azt írja, hogy sok gyermeknek és felnőttnek okoz örömet az adventi és karácsonyi időszakban az általános iskola előtti téren felállított betlehem kompozíció.

A szobrok jelenlegi állapotukban felújításra szorulnak. Porubszky Helga okleveles belsőépítész, tervezőművész összeállította a betlehemes installáció tervdokumentációját, vállalta a szobrok előkészítését és retusálását is. A tervezőművész fogja végezni a helyszíni építés művezetését, a szobrok installálását és a betlehem berendezését. A felújítás becsült költsége 1.000.000 Ft. Aki támogatni szeretné a nemes ügyet, banki átutalással a az Önkormányzat következő számlaszámán teheti meg: 12001008-00233342-01500007 (Raiffeisen Bank Zrt.) Támogatási- és Fejlesztési Alap. Szabó István azt kéri, hogy a közleményben legyenek szívesek feltüntetni a „betlehem” kulcsszót.

Hozzászólás
Előző cikkSúly- és sebességkorlátozást vezettek be Verőcén
Következő cikkJön a Memento mori második része