Úgy tűnik a váci önkormányzat számára nem fontos a mozgássérült parkolóhely kialakítása (videó)

Mégsem alakíttatja ki a Matkovich Ilona vezette váci önkormányzat a Pető Csilla (Fidesz-KDNP) váci önkormányzati képviselő által kezdeményezett mozgássérült parkolóhelyet a Csányi László körúton, derül ki abból az egyébként hiányos levelezésből, melyet a jobboldali képviselő számára juttatott el válasz gyanánt Molnár Nándor, a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnöke. A valódi indoklásra, szakhatósági válaszra, azonban több mint egy hete hiába vár Pető Csilla.

Egy hete várja a választ hiába Pető Csilla – nem tudni miért nem lesz mégsem mozgássérült parkoló a kormányablak előtt

Az önkormányzati képviselő, Vácon a Csányi krt. 45. szám melletti önkormányzati tulajdonú területen, kizárólag mozgássérültek számára igénybe vehető parkolóhely kialakítását indítványozta még márciusban, azonban néhány napja olyan válaszlevelet kapott a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság elnökétől Molnár Nándortól, mely nem tartalmazza a hatóságok levelét, és a helyszíni bejáráson készített jegyzőkönyvet sem, melyre hivatkozva mégsem kívánja az önkormányzat megvalósítani a parkolóhelyet.

A Fidesz-KDNP váci önkormányzati képviselője egy hete várja azokat a dokumentumokat Molnár Nándortól, melyre hivatkozva az önkormányzat mégsem kívánja megvalósítani a mozgáskorlátozott parkolóhelyeket, de egyelőre nem kapott választ. Kérdéseinket az ügyben szerkesztőségünk is elküldte Molnár Nándor számára, de választ egyelőre nem kaptunk.

Hozzászólás
Előző cikkKisnémediben is elkészült a bölcsőde, várják a gyermekeket
Következő cikkA Dunakanyar a harmadik legfenntarthatóbb hazai úti cél egy kutatás szerint