Csörög az előfutam második helyén végzett a Nemzeti Vágtán

Mint arról korábban beszámoltunk, Szilvásváradon rendezték meg a Nemzeti Vágta döntőjét. Szombaton Csörögöt Libertényi Péter képviselte Makadám nevű lovával, aki második helyen végzett az előfutamon.

Szorcsik József a település polgármestere a község hivatalos Facebook oldalán arról is beszámolt, hogy a szurkolás mellett a küldöttség igyekezett bemutatni Csörögöt az országnak, a települések kiállításán. Csörög standjánál a szimpla bemutatáson kívül kóstolhattak az érdeklődők igazi csörögi-csöröge fánkot és helyi szőlőt is.

Korábban írtunk arról, hogy telt ház mellett zajlott az idei Nemzeti Vágta, melyet idén új helyszínen, Szilvásváradon rendeztek meg. Vasárnap délelőtt tartották a középfutamokat, valamint a Nemzetközi futam előfutamait.

Makkos László Vácduka polgármestere a település közösségi oldalán számolt be arról szombaton, hogy Schwarzenbart Bálint és lova, Vácduka középdöntőbe jutott versenyzői. Vasárnap pedig szintén a település közösségi oldalán jelentették be, hogy Vácduka a középdöntőben a várt harmadik helyet szerezte meg.

Hozzászólás
Előző cikkVácduka a Nemzeti Vágtán a középdöntőben a harmadik helyet szerezte meg
Következő cikkFákat ültettek Őrbottyánban az országfásítási program keretében