Csörög az előfutam második helyén végzett a Nemzeti Vágtán

Mint arról korábban beszámoltunk, Szilvásváradon rendezték meg a Nemzeti Vágta döntőjét. Szombaton Csörögöt Libertényi Péter képviselte Makadám nevű lovával, aki második helyen végzett az előfutamon.

Szorcsik József a település polgármestere a község hivatalos Facebook oldalán arról is beszámolt, hogy a szurkolás mellett a küldöttség igyekezett bemutatni Csörögöt az országnak, a települések kiállításán. Csörög standjánál a szimpla bemutatáson kívül kóstolhattak az érdeklődők igazi csörögi-csöröge fánkot és helyi szőlőt is.

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

Korábban írtunk arról, hogy telt ház mellett zajlott az idei Nemzeti Vágta, melyet idén új helyszínen, Szilvásváradon rendeztek meg. Vasárnap délelőtt tartották a középfutamokat, valamint a Nemzetközi futam előfutamait.

Makkos László Vácduka polgármestere a település közösségi oldalán számolt be arról szombaton, hogy Schwarzenbart Bálint és lova, Vácduka középdöntőbe jutott versenyzői. Vasárnap pedig szintén a település közösségi oldalán jelentették be, hogy Vácduka a középdöntőben a várt harmadik helyet szerezte meg.

Hozzászólás
Előző cikkVácduka a Nemzeti Vágtán a középdöntőben a harmadik helyet szerezte meg
Következő cikkFákat ültettek Őrbottyánban az országfásítási program keretében